» 1011. Nash Special Six 434 urmo fotonurk™

1011. Nash Special Six 434

March 31, 2016, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Nash Special Six 434 @ Tallinna Lauluväljak
Lumi on peaaegu ära sulanud ja esimesed mootorrattadki on linnapilti jõudnud, mis tähendab seda, et peagi on käes ka USA-kate avakruiisi aeg. See populaarne üritus toimub taaskord Tallinna Lauluväljakul ja juba 7. mai 2016.

Seni aga tuletame meelde, mida kõike põnevat on eelmistel aastatel nähtud: AMG Hummer H2, Buick LeSabre CustomCadillac Coupe De Ville, Chevrolet Advance Design, Chevrolet Camaro, Chevrolet Chevy VAN G20, Chevrolet Chevy VAN 20, Chevrolet Corvair, Chevrolet El Camino, Chrysler Imperial Sedan, Dodge Viper, Ford F1, Ford Mustang GT Convertible, Ford Mustang GT Convertible, Ford Mustang GT, Ford Thunderbird, Mercury Coupe, Pontiac Firebird, Pontiac Firebird, Pontiac Firebird Trans AM, Pontiac Firebird Trans AM, Pontiac GTO ja Pontiac LeMans.

kategooria: Transport

märksõnad: , , , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.