» 958. Kaevuri tänava ja 3. liini rist urmo fotonurk™

958. Kaevuri tänava ja 3. liini rist

August 24, 2015, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Kaevuri tänava ja 3. liini rist
Kui ma kaks aastat tagasi käisin Koplis pildistamas sealset eluolu, oli seal rohkem maju. Täna meenutab neid maju vaid kivist trepikoda, mid tuli nii kergekäeliselt ei hävita. Samas vaade merele on jätkuvalt avatud ja kaunis.

Jutud käivad, et sealne seitse hektarit maad läheb peagi uuele omanikule, kuid millal sealne ala korrastatakse ja mis hetkel on näha muutust, eks seda näitab aeg. Seni aga käivad seal inimesed, kes tahavad näha avatud vaadet merele. Inimesed, kellele meeldib teistmoodi Tallinn ja inimesed, kes seal elavad igapäevaselt või elasid kunagi.

kategooria: Arhitektuur

märksõnad: , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.