» 906. Pontiac LeMans ‘1991 urmo fotonurk™

906. Pontiac LeMans ‘1991

May 04, 2015, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Pontiac LeMans '1991 @ Tallinn
Kui klassikaline Pontiac LeMans oli päritolult ameeriklane ja suur pereauto, sii 1988. aastal tuli välja uus põlvkond, mis põlvnes Opel Kadett’l ja seal polnud Ameerika pärasusest peale Pontiac‘i nime midagi. Õnneks või kahjuks kehva kvaliteedi tõttu selle tootmine lõppes juba 1993. aastal ja järglast ei tulnudki. Seda samust Opel Kadett’i või Pontiac LeMans‘i tuntakse mujal turgudel ka Daewoo LeMans’na, Vauxhall Astra Mark 2’na, Chevrolet Kadett’na ja ka Uz Daewoo Auto Nexia’na. Eestlase jaoks see on ja jääb alati Opel’ks, mis roostetas ja oli ka muidu ebapopulaarne

kategooria: Transport

märksõnad: , , , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.