» 904. Dodge Viper @ Tallinna Lauluväljak urmo fotonurk™

904. Dodge Viper @ Tallinna Lauluväljak

May 01, 2015, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Dodge Viper @ Tallinna Lauluväljak
Täna kogunes suurem hulk Ameerika päritolu autosid Tallinna Lauluväljakule, et pidulikult kuulutada hobiautode hooaeg avatuks.

Tänu sellele, et mitmeid aastaid olen käinud teadlikult USA-kate avakruiisil, siis minu fotoblogisse on kogunenud samalt ürituselt juba selliste autode pildid: AMG Hummer H2Buick LeSabre  CustomChevrolet Advance Design, Chevrolet CamaroChevrolet Chevy VAN G20, Chevrolet Chevy VAN 20, Chevrolet Corvair, Chevrolet El Camino, Chrysler Imperial Sedan, Ford F1, Ford Mustang GT ConvertibleFord Mustang GT Convertible, Ford Thunderbird, Mercury Coupe, Pontiac FirebirdPontiac Firebird, Pontiac Firebird Trans AM, Pontiac Firebird Trans AM ja Pontiac GTO.

kategooria: Transport

märksõnad: , , , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.