» 870. Fitbit Flex urmo fotonurk™

870. Fitbit Flex

March 11, 2015, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Fitbit Flex
Fitbit Flexi on olnud müügis rohkem kui poolteist aastat, kuid peamine populaarsus on tulnud alles viimasel aastal. Flexi teeb mugavaks see, et selle aku kestab keskmiselt viis ööpäeva, see kannatab vett ja selle kasutamine on tehtud võimalikult mugavaks.

Tänu vahetavale rihmale, saab Fitbiti välimust värskendada vastavalt riietusele. Ainuke miinus rihma juures on kinnitus, sest kui see hakkab väsima, võib see märkamatult lahti tulla ja kaduda käelt. Omast kogemusest saan öelda, et üks selline juhtum oli jaanuaris kui mu tumesinise rihmaga sammulugeja sukeldus minu teadmata Skyparki porolooni merre.

Ainukese miinuse kõrvale mahuvad vaid plussid – nimelt Fitbit Flex oskab hinnata une rahulikkust, tema abiga saab lugeda samme, saab monitoorida oma toitumisi kui on tahtmist kaloreid lugeda. Lisaks näeb hea välja ega hakka liigselt silma. Kui sammud loetud, saab sünkroniseerida neid näiteks Endomondo keskkonda, et võistelda teistega sammude hulgaga.

Mis hinda puutub, siis see on viimastel kuudel langenud 79 euro peale, kuna Fitbit on lasknud välja kolm uut toodet – Charge, Charge HR ja Surge.

kategooria: Gadgets

märksõnad: , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.