» 858. Raadiku munitsipaalmajad urmo fotonurk™

858. Raadiku munitsipaalmajad

January 25, 2015, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Raadiku elamurajooni munitsipaalmajad @ Lasnamägi, Tallinn
Täna toimus juba kuues Eesti Arhitektuurimuuseumi Avatud Majade ekskursioon, mille teemaks oli ‘Mu kodu ei ole minu oma aga…’. Seekordne retk viis meid Kalamajja Väike-Patarei tänavale puitmaja vaatama, kus saab valitud isikud endale üürikorteri. Sealt edasi liikusime Tatari tänava kortermaja juurde, mis aastatega on muutunud üüri kortermajast inimeste isiklikeks kortereid sisaldavaks koduks. Kesklinnast edasi liikusime Luite asumisse, kus on maja üüritubadega. Edasi viis meid teekond Lasnamäele Raadiku munitsipaalmaju vaatama, mis on omamoodi Tallinna linna huvitav projekt, kus majade omanikeks on eraettevõtja, kes rendib kortereid linnale ja see omakorda soodsa hinnaga sundüürnikele või teistele, kes ei saa või ei suuda mingil põhjusel teistmoodi elamispinda soetada.

kategooria: Arhitektuur

märksõnad: , , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.