» 818. Raamat ‘Mootorite mürina saatel’ urmo fotonurk™

818. Raamat ‘Mootorite mürina saatel’

August 21, 2014, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Raamat 'Mootorite mürina saatel'
Et 2013. aastal pildistatud autorallide pildid arvuti kõvakettale vaid tolmu koguma ei jääks, sai enda jaoks kokku pandud taaskord üks väike autorallide fotoraamat, kuhu valisin välja enda arvates paremad hetked, mida tabasin eelmisel aastal. Nagu kõik eelnevad korrad (‘Teekond rallifotograafiasse‘, ‘Ralliautode maailmas‘, ‘Autoralli hooaeg 2010‘, ‘Viis autorallit‘, ‘Põnevamad hetked autorallil‘) , mil olen raamatut teinud, kasutasin taaskord Blurbi teenust, kus trükkimine ja postitamine Hollandist Eestisse käib pea pooleteise nädalaga.

kategooria: Mootorsport

märksõnad: , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.