» 675. Printsess Nele urmo fotonurk™

675. Printsess Nele

July 01, 2013, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

printsess Nele
Täna käisin Andrus Noorhani kiirkursusel ‘RAW faili töötlusest – esmaabi gurmaanidele’, milles tehti kolme ja poole tunni jooksul suhteliselt lihtsalt selgeks, miks on .raw formaadis pildistamine tunduvalt mõistlikum kui .jpg formaadis. Pärast tänast hakkan kindlasti .raw pildistamist rohkem kasutama, et enda elu teha hiljem lihtsamaks.

Samas jäi kõlama Andruse mõttetera, et tunni aja pildistamise järel ei tohiks palju rohkem aega kuluda lisaks piltide sättimise või korrigeerimisele. Eks siin leiduks kindlasti neid, kes vaidleksid hea meelega sellele mõttele vastu, kuid mingis mõttes on meil kõigil õigus.

kategooria: Inimesed

märksõnad: , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.