» 671. Oodates laeva… urmo fotonurk™

671. Oodates laeva…

June 25, 2013, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Autode järjekord Kuivastu sadama lähedal
Nagu iga eelnev aasta, jooksis ka see kord üsna suur hulk eestlasi ja ka muid rahvusi Saaremaale jaanipäeva veetma. Minemine jaotus suuremal hulgal mitmele päevale ära, kuid sealt ära tulek jäi valdavalt vist 24nda juuni sisse, sest meie hakkasime ootama juba kilomeeter enne Kuressaare – Pädaste – Kuivastu risti järjekorras, mis tähendas ajaliselt kokku 4,5 tundi.

Kindlasti kirjutavad lähematel päevadel paljud sotsiaalmeedia kanalid ja ajalehed, et kui palju sinna jooksis rahvast kokku ja miks nad ikka jooksevad. Samas, kes tahtis, siis see ikka läks mingil põhjusel. Olgu siis selleks tuttavad, traditsioon või lihtsalt tore koht joomiseks.

Ma võin eksida, kuid samasugune hullumaja on kindlasti oktoobris kui toimub Saaremaa ralli 2013. Kuigi ralli toimub igal aastal suhteliselt samadel radadel, on Eesti autorallide hooaja punkt piisavalt eriline, et tulla taaskord kohale.

kategooria: Transport

märksõnad: , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.