» 620. Volvo B10LA-52 CNG urmo fotonurk™

620. Volvo B10LA-52 CNG

March 05, 2013, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Volvo B10LA-52 CNG @ Stockholm, Sweden
Ükspäev sõitsin Solaris T12 AC trolliga Mustamäelt kesklinna ja mina ei saanudki aru, et kuidas see on võimalik, et sõiduvahend oli seest põrandast laeni nii räpane. Mõned korrad sai nüüd viimase Rootsi kruiisi ajal ka sõidetud sealse ühistranspordiga (nii trammi kui bussiga), aga sellist mustust peale põranda ei hakanud kusagilt silma. Ühistransport on ometigi omamoodi visiitkaart turistile ja Tallinna linnaisade eesmärk on ju vähendada autode hulka. Samas kui see keskkond on hoolitsemata, siis vaevalt ülikonnas inimene vabatahtlikult koliks ringi autost trolli või bussi, mis näeb köike kui puhas välja seest.

kategooria: Transport

märksõnad: , , , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.