» 470. TAKi ja TTTK ühinenud nimeks saab Tallinna Linnatranspordi Aktsiaselts urmo fotonurk™

470. TAKi ja TTTK ühinenud nimeks saab Tallinna Linnatranspordi Aktsiaselts

May 12, 2012, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar


Tallinna Autobussikoondise Aktsiaseltsi ja Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise Aktsiaseltsi ühinemise järel tekib uus ettevõte nimega Tallinna Linnatranspordi Aktsiaselts, mis peaks hakkama ühtsena toimima hiljemalt 31. detsembril 2012. Lisaks nime muutusele võiks vahetuda ka värvistiil millegi uue ja huvitavama vastu, samas arvestades, et uued MAN Lion’s City LE bussid on samasugused rohe-valged, siis selles osas muudatust pole mõtet loota.

kategooria: Transport

märksõnad: , , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.