» 455. Statoil 1-2-3 urmo fotonurk™

455. Statoil 1-2-3

April 13, 2012, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar


Eile õhtul BändCämpilt tulles liikusin mööda Lastekodu tänavat kesklinna suunas. Ma mäletan, kuidas vanasti seal oli seal mölemal pool tee ääres autod ja kõrged ‘ahistavad’ hooned. Nüüd aga avastasin, et päris paljud majad on maha lõhutud ja mõned on asendatud uutega, aga sellist nähtavust nagu praegu sealt Tartu maanteele avaneb pole ma kunagi varem näinud. Ma muidugi sattusin regulaarselt keskturule igal laupäeval pea kümme või enamgi aastat tagasi. Ikka ajal, kui Stockmann oli kahekordne Nordea panga peakontori asemel oli suur maapealne parkla.
Kusjuures Tallinna kesklinnas on ikka mitmeid magusaid krunte, mis ootavad oma aega vöi lihtsalt seisavad tühjana.

kategooria: Arhitektuur

märksõnad: , , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.