» 385. Metsatöll @ Rockcafe urmo fotonurk™

385. Metsatöll @ Rockcafe

December 10, 2011, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar

Täna toimus Rockcafes Metsatölli uue albumi ‘Ulg’ esimene esitluskontsert. Rahvast oli kohale tulnud täismaja jagu, aga erinevalt Smilersi plaadi esitlusest oli publik tunduvalt sõbralikum ja kainem. Kontsert ise oli vingem kui tuttavate jutt, et live’s on see vaid üks suur müra. Tegelikult sai kenasti köikidest laulusõnadest aru.

Pildistamine ei tulnud seekord kuidagi välja, kas süüdi oli õues möllav Friedhelm või lihtsalt ei suutnud head seadistust avastada, et oleks saanud rohkem jääda tulemusega rahule. Väikese galerii kontserdist leiab weekendist.

Muideks, kes reedesele kontserdile Tallinnas ei jõudnud, siis laupäeval toimub algusega 16:00 vanusepiiranguta ja 22:00 täiskasvanutele mõeldud kordusesitlus.

kategooria: Muusika

märksõnad: , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.