» 336. Honda HRV urmo fotonurk™

336. Honda HRV

September 22, 2011, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar


Pärast viimast Windowsi installeerimist maadlesin probleemiga, et Mozilla Firefox töötab kuni jookseb kokku. Ootad veidikene ja brauser hakkab iseenesest jälle tööle. Proovisin nii Firefox kuute kui ka seitsme beeta versiooni ja tulemus oli alati sama. Näpuga näitan hetkel Adobe Flashi suunas, mis seda anomaaliat mu arvates põhjustas.

Eile õhtul eemaldasin arvutist nii Adobe Flashi kui ka Mozilla Firefoxi koos kõigi tema seadetega. Restart ja selle järel CCleaneriga masin üle ja hakkasin eemaldatud tarkvara uuesti paigaldama. Kõigepealt Flash ja seejärel Firefox. Tundub, et hetke seisuga nad saavad omavahel läbi.

kategooria: Transport

märksõnad: , , ,

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.