390. Pisipreili Anete-Helena

December 19, 2011, sissekande kirjutas urmo, lisa oma kommentaar


Mida lähemale detsember jõuab, seda kiiremaks ajad lähevad. Eelmine nädal hakkas trall pihta juba teisipäeva kui oli üks jõulupidu Forum Cinemas. Kolmapäeval oli Felori ja Luisa sünnipäev Nipi mängumaal. Siis tuli veel lasteaia jõulupidu.

Kõige naljakam on aga see, kuidas telekas näidatakse hommikust õhtuni Play-Doh jäätisetehase või hoopis ponide puumaja reklaami. Ja kui nüüd küsid mudilaselt, et mis ta soovib jõuludeks, siis tuleb kiire vastus, et soovib ühte või teist reklaamis näidatud vidinat. Ah, mu meelest on see igav kui tekibki olukord, et sõbrannadel on täpselt samad lelud mis neil endil kodus. Pole seda röömu, et oh sul selline asi ja tahad mängida, vaid näed et näedsa, sul ka see…

kategooria: Inimesed

märksõnad:

Lisa kommentaar

* märgitud väljad on kohustuslikud täita.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.